Welkom bij Dianthus

Dianthus is...

... een groepspraktijk voor psychotherapie, gevestigd in Waasmunster bij Sint-Niklaas (tussen Gent en Antwerpen).
... de wetenschappelijke plantennaam voor een anjer, symbool voor hoe psychotherapie kan zijn: kwetsbaar en tegelijk krachtig en mooi.


Ons team

Ons team bestaat uit gediplomeerde psychotherapeuten die vanuit verschillende invalshoeken mee helpen oplossingen te zoeken voor de meest uiteenlopende psychische en relationele moeilijkheden. Waar je ook mee worstelt, we bekijken samen met jou wie van onze therapeuten het meest geschikt is om met jou verder op weg te gaan.

Onze groepspraktijk heeft bovendien als voordeel dat we op regelmatige basis beroep kunnen doen op elkaars expertise via intervisies en onderling overleg.

Waarvoor kan je bij onze groepspraktijk terecht?

In de loop der jaren bouwden we ervaring op m.b.t. de meest uiteenlopende klachten. Je kan beroep doen op onze psychotherapeuten voor alle klachten die volwassenenkoppels of gezinnen  kunnen ervaren.

Wij zijn geschoolde psychologen en (gespreks)therapeuten, maar geen dokters of psychiaters. Dit betekent dat wij geen medicatie kunnen voorschrijven. Vanzelfsprekend verwijzen we je wel door naar een voor jou geschikte arts als dat jou verder zou helpen.
 

Wijziging tarief psychotherapie vanaf 1 januari 2023

Vanaf 01/01/2023 zullen de tarieven per sessie met 5€ verhogen.

Individuele psychotherapie: 60€
Relatie- en gezinstherapie: 70€

Alle info over onze werkwijze en tarieven kan je hier terugvinden. 

!!! Werken Wareslagedreef vanaf 7 januari !!!

Vanaf 7 januari starten er werkzaamheden in de straat waardoor de toegang met de wagen niet altijd verzekerd is. Deze werken zullen enkele maanden duren. Parkeren is mogelijk in nabijgelegen straten.