Welkom bij Dianthus

Dianthus is...

... een groepspraktijk voor psychotherapie, gevestigd in Waasmunster bij Sint-Niklaas (tussen Gent en Antwerpen).
... de wetenschappelijke plantennaam voor een anjer, symbool voor hoe psychotherapie kan zijn: kwetsbaar en tegelijk krachtig en mooi.


Ons team

Ons team bestaat uit gediplomeerde psychotherapeuten die vanuit verschillende invalshoeken oplossingen zoeken voor de meest uiteenlopende psychische en relationele moeilijkheden. Waar je ook mee worstelt, we bekijken samen met jou wie van onze therapeuten het meest geschikt is om met jou verder op weg te gaan.

Onze groepspraktijk heeft bovendien als voordeel dat we op regelmatige basis beroep kunnen doen op elkaars expertise via intervisies en onderling overleg.

Waarvoor kan je bij onze groepspraktijk terecht?

In de loop der jaren bouwden we ervaring op m.b.t. de meest uiteenlopende klachten. Je kan beroep doen op onze psychotherapeuten voor alle klachten die kinderen en jongeren, koppels, gezinnen of volwassenen kunnen ervaren.

Wij zijn geschoolde (gespreks)therapeuten, maar geen dokters of psychiaters. Dit betekent dat wij geen medicatie kunnen voorschrijven. Vanzelfsprekend verwijzen we je wel door naar een voor jou geschikte arts als dat jou verder zou helpen.

 

Nieuwtjes

19/12/2019

Beste cliënten,

ik ben Ewa Pieters, criminologe en klinisch psychologe van opleiding. Momenteel ben ik mijn kennis nog aan het verruimen in de relatie-, gezins- en systeempsychotherapie. Ik geloof in en werk graag vanuit de kracht en mogelijkheden van ieder als persoon. Ik werk met kinderen/jongeren en hun gezin, evenals met volwassenen en koppels.
Ik ga met veel enthousiasme aan de slag in januari 2020!

09/12/2019

Beste cliënten,

Ik ben Bo Vermeeren, klinisch psycholoog en volg momenteel een permanente vorming in relatie-, gezins- en systeemtherapie. Ik werk met (jong)volwassenen en koppels vanuit een contextuele, verbindende manier. 
Ik start in Dianthus op 16/12/2019.

15/10/2019

Beste verwijzers, 
Beste mensen, 

Na 6,5 jaar heb ik besloten groepspraktijk Dianthus te verlaten. Ik blik terug op fijne ontmoetingen, verrijkende ervaringen en een dosis warme collegialiteit.... waarvoor dank. 
Ik wens mijn Dianthus-collega's het allerbeste toe. 

Met vriendelijke groet,
Liesl Vereecke